Bjorn is in the house

  • Citat Björn: Åh nej använd inte mitt namn, det har starkt marknadsvärde, jag har inte ens samma marknadsegment som du har.Min demografi skiljer sig vitt från din, i geofraiskt och åldersmässigt... ( pratar som om han vore full) Det är också olika arter vi tillTALAR! hahahaha..
    Jag tilltalar människor, för människor vill läsa mitt. Din målgrupper är katter som hoppar på tangentbordet och råkar få upp din sida utav misstag.... FATTAR DU?
  • Nu ska vi skriva om varför bJÖRN ALDIG KAN STÅ STILL. varför?: Det är så att... jag måste gå och plocka upp min *PIIIIP* hela tiden och den bryter ner möbler med sin vikt. och jag måste bära upp den för att annars kommer den förstöra allt i sin väg. jag får inte låta den gålös. Det här hände här om dan. - okej, jag slängde den i från mig av lättja, likt en gigantisk garnboll rullade den ut sig och mosade fem människor. Dessa människor befann sig i en buss. Jag blev sedan stämd av komunen för att jag har orsaket enorma miljöförstörelser eftersom att jag har krossat träd samt förhindrande av samhällsväg då jag blokerade vägar. med min enorma ( *PPPPIIIIPP*) Herregud Julia. Ska du verkligen sensurera min (PPPIIIPP) som om jag inte redan har släpat runt den i hela... ah världen eller?Ah världen-.-

 

  • vad ska du bli när du blir stor?: jag tänker bli som kony.. nej stryk det där.. jag kommer bli en politiskmästare och min typiska arbetsdag kommer att bestå.. (OKEJ NU RÄCKER DET! BJÖRN//JULIA!) DET HÄR BLEV RIKTIGT ILLA)
  • Förlåt mina kära gäster! Jag ber så mycket om ursäkt! Det var inte med meningen att låta Björn att skirva allt detta. Men han är min vän ändå, Jag vill inte förolämpa någon! Björn skämtar bara! åter igen förlåt!
  • Poss poss FÖRLÅT!

Ja må du leva, Ja må du lev, ja må du leva ut i muppeligupp! Sötis<3

Grattis min fina söta vän Fanny! ( I LÅNGT FÖRSKOTT) <3
Men detta inlägg skapar jag nu för att inte jag ska glömma bort det eftersom att jag är så glömsk ibland.. Även om du fyller år den 1 APRIL och heter FANNY!
Du är en underbar liten flicka med härligt hjärta! Du är ärlig och du kan säga till när det minst anar på både gott och ont.. VILKET JAG AVGUDAR. DU är även en föreblid för de äldra (ALLTSÅ MOI).
Ibland tror Martin att han är äldre än dig... och mig... Men det är han icke ( SA NICKE). Det är vi. De tuffa brudarna. Och Martin han är också tuff.. Men nu ska jag inte börja snacka om mig och Martin.. Detta ska handla om dig.

  • Du Fanny Furia brukar säga att jag är vacker! Tack. Men jag vill bara säga att du är underbart vacker med världens härligaste personlighet. Även när du gör till dig på det roliga viset blir du alltid söt INTE FUL! och när du är dig själv strålar du utav självsäkerhet! DU är en fantastisk kompis!
Jag vill alltid vara din vän ( fast du bor ut i skogen )<3
Du är humoristisk med ett härligt skratt!

F=Fantastic
A=Ambitious
N=Nice
N=Neat
Y=Young ( fast du börjar bli äldre) ;)

Jag ÄLSKAR DIG! Jag kan inte skriva mer nu för jag kommer säga det i verkligheten i stället!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3



Nu sitter jag.. men

Gah.. jag kom precis på mig igen att jag inte ska skriva ( Nu sitter jag och...) för det har jag gjort ett par ggr nu. Jag låter så lat. Jag är inte så jätte lat faktiskt.. Wille kanske kan intyga det någon dag?!!? Kanske.. men jag menar.. Man kan inte sitta upp och skriva... nej jag menar.. man kanske inte kan stå upp och skriva.. Det känns som mitt liv hadlar om att sitta. MEN DET GÖR DET INTE! ;) Jag lovar.
  • Jag äter After Eight. Gott!
  • Jag kan berätta vad jag ska göra under helgen.
  • Fredag: Då ska jag vara med Patricia vi ska skriva lite på manuset och på kvällen ska jag vara med Björn och Wille, vi ska chilla.
  • På lördag ska jag med min granne och handla mat. På kvällen ska jag förmodligen vara med Fanny och Martin på torget och göra lite saker eftersom att det är earth hour. Sen ska vi hem till Fanny och vänta in tolvslaget för då blir Fanny gammal. Nämligen 17år den 1 April och heter Fanny! Det är så sött!!

  • Söndag: Då ska jag nämligen Jobba i kyrkan och sedan ska jag vara med Frida!
Det blev lite mycket att göra för Julia! :/ Men det är roliga saker jag ska göra :D! JAG ÄR SÅ HAPPY!!
POSS POSS!!

Ny låt sitter fast på tungan

Nu har jag en låt som sitter kvar på min tunga och den släpper inte.. Den är väldigt bra och det var min kära klasskompis Patricia som gav mig tipset. Låten är på samsika och heter "Irene" av Sofia Jannok. Ni kan trycka på "Irene" av Sofia Jannok så kommer låten upp! Hoppas jag i alla fall..
  • Jahapp.. Nu sitter jag och håller på att skriva ett litet fint inlägg igen. Jag menar.. dagens inlägg var väll ganska roligt? Jadå det tyckte jag i alla fall. Jag suger verkligen på att skriva på mobilen men det spelar ingen roll.. Huvudsaken är att jag mår bra över att skriva och självklart att jag känner mig säker! Jag känner mig säker och mår oftast bra över det jag skriver.. förutom det med att Wille fick namnet Quillam igår eller vad det nu var! Det roliga var att det blev något i stilen med quilliam istället för Wille.. Det negativa är att folk kanske trodde att jag bytte partner.
  • ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
  • Ja idag är det min och Williams 3år & 4 månaders dag! Waow bara 2 månader ( tänkte skriva veckor) kvar till 3år & 4månader.<3<3<3<3<3
possposs // Julia
Bilden är från 2010 någon gång! ;)

( Ibland saknar jag mitt llånga hår )

mobilen igen

Jag får massage av qillan nu! Det är gör skönt!!!!! Idag har jagnedtra knäckt på faktningsjobbet. Det var faktiskt väldigt roligt. Nu när jag börjar lära mig skriva ganska ordentligt kanner jag mig ganska nojd faktiak. Det är inte så daligt skrivet.... eller ja.... Vi kan låtsas att det blir bra. Jag kan lägga till att jag är. ganska trött . Men idaggick inlägget mycket snabbsre. Jag ska bli bra på det här med mobil-surf. Hejdå poss poss

-


Wille killes dator

Nu sitter jag på Willes säng. Jag sov som en gris ( alltså bra) i natt. Jag kan berätta hur sängen ser ut efter jag har  sovit beredvid WIlle. Den delen jag sover på har inget lakan på morgonen för jag rör på mig så mycket på mig.
  • Jag lyssnar på en låt nu och wille spela gitarr till låten och han gissade rätt på chordsen på direkten!;) Duktig kille jag har.
  • Nu lyssnar vi på Underbart med kalle Moraeus! DEN ÄR SÅ SÖT!
  • Idag fyller Willes brorsbarn år! :D Happy Brithday S<3 Det gör även mammas kusins man, så jag ska hälsa på både S och Ulf!:)
Fullt upp eller vad? Så kan det va i bland! Det kan vara skönt men inte alltid. I morgon ska jag och Wille va med Sebbe och titta på film.

Possposs// Julia
Bildet från -09










HAHA KNÄPPA BILDER MEN SÅ FINA!  :D <3

MOI


"Not Even Human"

Ja dagens låt är "Not even human - Angel Taylor". Idag har jag varit hos tandläkaren. Jag slapp bannimej att borra och det är jag rätt glad över. Så det blev bara slipning. Jag är verkligen inte rädd för tandläkaren men min kropp spänner sig ganska mycket när jag vet att något kommer att låta borrr borrr borrr och ah.. Nej men ah jag satt i alla fall i väntrummet och spände mig och sedan gick jag in i rum 3 och då blev det slipning. HELA SPÄNNING SLÄPPTE. :D Huh!
  • Jag kan berätta hur det går med filmen jag och Patricia ska göra.. Det går sakta men bra framåt. Vi är nöjda än så länge.
  • Idag ska jag vara med Fridis och Syrenis! :) Vi ska fika och prata. Jag och Frida har en överraskning till Syrene. Hon får se vad det är sen. FÖr jag och Frida vet inte heller vad det är ännu. Men om några timmar vet vi det :D
Igår var jag och lyssnade på när min kära vän Martin sjöng med en grupp människor. Det var sååååå bra! Speciellt "var jag mig i världen vänder" I loved it! It was wonderful.
Men innan jag, Fanny, Elias och Philip lyssnade på den fina kören så var jag med Patricia. Det var jätte trevligt som vanligt. Hon visade en kille som sjöng jätte bra och gjorde alla röster själv med en apparat. Det var rätt tufft! :)
Sedan vill jag rekomendera en jätte god dryck. Man kan köpa den på Waynes caffe frappe caramel.
Bilden är från google
Det är så GOOOOOOTTT!! :)
Nu ska jag ta en dusch och sedan bör det av till stan om någon timme.
Poss poss! ( Jag kanske skriver sen i fall jag inte har något för mig! ;) )

"It's empty in the valley of your heart"

Här sitter jag och ska skirva om sömnmedel och hur det kan påverka DIN hälsa som använder sömnmedel! ;)
Just nu lyssnar jag på Mumford & sons- The Cave, det är en väldigt fin sång som jag och Patricia förmodligen ska sjunga och spela in någon dag.

Ja idag ska jag fäktas. Det ska bli trevligt, lite intressant för jag känner mig ganska taggad men lite seg i huvudet idag. Så det är både bra och dåligt.
  • Philip ( Philiphe ) och Emma har börjat Twittrat.. Jag fattar inte grejen med twitter. Jag klarar mig med Facebook och MSN. Nu ska jag bli klar med NO uppgiften för jag måste få hjälp med en grej!
Poss poss!

Idag bloggar Pheejliphe

Hej! Nu är Philip här! Det blir ett snabbis inlägg!
  • Just nu har vi samhäll, och våran hjälte Björn kom, haha :)
  • Jag är as hungrig, men det finns en as god choklad grejs i kafeterian. Så den typ räddade mig haha!
  • Det kom nån random person in nu, han var från nån lärar sak.
Nu är det dags för genomgång.
CYA! XOXOXO!  ^^

Nu äre fanny som äger sidan!

neeeeeeej sidan äger Fanny o.O humnf det var Julia som skrev ovan, hon skrev fel !
nom nom nom nom nom nom- mysig sång tkr jag, nästa lika mysig som "jag kan en sång som går dej på nerverna" som jag ofta sjöng när jag var liten. Så därför är nom nom nom min nya plåga till världen, jag sjunger också väldigt dåligt för de som inte visste det.
Just nu sitter jag på Julias skola och vntar på att vi ska kunna åka in till stan tillsammans to carry out a secret mission on UNO. hehehe, nyfikna ni blev nu va?
idag var jag ledig från min skola då jag inte har några lektioner på förmiddagen sen hade skolan planerat kavartsamtal för eftermiddagen, vilket betyder LEDIGT !! o.o :D
Julias skola är mycket läskig ! O.O I feel unsafe within these walls of the Klara Gymnasium
Fanny OUT and ABOUT! :D bye bye

Titanic

Jag är så sugen på att se Titanic med någon som också gillar titanic!

  • Jag har titanic filmen, en dag när jag, Wille och två kompisar skulle sova över satte vi på filmen vi 23:00. Jag kan börja med och nämna att den är ca 2 timmar och 30 min lång och att det är två skivor man måste byta i mellan. Jag var trött redan när filmen starta men jag ville verkligen se den.. Men... jag somande efter 10 min i Willes knä. Sedan vaknade jag upp helt plötsligt av att Wille reser sig och ska byta skiva och då var klockan 01:00 kanske.. Ah och då var jag äntligen lite piggare ( trodde jag) Men icke sa nicke.. Så efter att 15 min Av filmen  så somande lilla Julia igen! Kul ( NEJ ). Sedan vaknade jag och jag hade tydligen gått in i mitt rum. ( Kompisarna och William skrattade åt mig ) Sen när det var 10 min kvar av filmen sprang jag upp och ville se slutet.. men då var filmen precis slut :( Buhu..
  • Så är det någon som vill se filmen med mig någon dag? Det vore jätte sött!

Nu ska jag snart lägga mig för jag är verkligen jätte trött och i morgon är det skola igen! :D
Poss poss

Le dîner

Haha.. Jag ahde nästan hellre skrivit ett blogg inlägg på mobilen. Det är mycket roligare. Jag skulle testa facebook mobilden och skriva till en på chatten.. jag kan säga.. det tog mig nästan 1 minut för att skriva tre meningar. Jag menar... Kan man bi långsammare!?
  • Hela helgen spenderade jag med kära Patricia Bäck för er som inte vet det så är hon en tjej från min klass. Hon har också hjälpt mig designa bloggen. Tackar tackar igen.
  • Vi har varit lite galna. Vi har satt upp lappar på torget där det står - Varsågod du är värig detta- Det var små lappar det stod, älska dig själv, du är bra, du kan, det finns alltid någon på din sida osv! Jag känner mig ganska glad happy för vi var på stan i går och kollade om någon hade tagit några utav lapparna. Nästan alla lappar var borta men själva skyllten var kvar, så det måste betyda att vi har gjort någons dag! :)

  • Just nu har jag franska lektion jag behöver inte vara orolig för ajg är redan klar med mitt arbete och jag kommer inte hinna lyssna på texten som jag har mitt framför ögonen.. ( förutom bloggen då ).

  • I morgon hade jag tänkt att träffa en kompis om den vill.. Vilket jag inte tror att den kan så det suger... Men det duger! jag får väll hitta på något annant annars. Idag ska jag vara med Wille gobben <3

Poss poss :D VI höres. Poss ochnhaj leverpastajs. ( Jag kanske borde försöka lägga boken på tangent bordet och se vad som händer... ;) Jag är lite flummig just nu! ;) ) Bye bye !

Boken:kmlj.. ( Det gick inget bra! :( )



Varför ska jag alltid gå upp tidigt?

Jag det oturen.. okej alla ser det kanske inte som otur... Men i alla fall, jag kanske går och lägger mig halv två på natten och sen vaknar jag till för att min hjärna börjar arbeta på högvarav genom att känna igen rösterna ute i hallen.. Rösterna tillhörde min föräldrar som pratade om något. ;)
  • Den stunden kände jag såhär: Jaha... NEJ JAG TILLÅTER INTE DET HÄR. Okej det gör jag, för vad ska jag göra åt det? ;)
Så nu ligger jag här i sängen... Jag är lite hängig. Skulle behöva en god kopp te med en skones med smör. *HAPPY PuPPY*

  • Igår skulle jag och Wille egentligen på fest... Men Wille kände sig lite hängig så det blev inget. ( JAG ÄR FÖR FEG, Jag vågar inte gå själv! haha! LOL)

  • Sååå vad gjorde Julia i stället då? Jo hon umgicks självklart med Patricia och Björn som hon också gjorde på fredagen! :)

  • Jag har haft en bra helg än så länge! Jag hoppas den forstätter nu. Jag hade tänkt att slappa idag.
  • Slappa= Gå upp göra en kopp te och äta macka.. och att ta på sig kläderna i någon sorts av icke-stress relaterat... Hmm.. Något plagg i taget alltså. INTRESSANT. Nej men sen ska jag väll sminka mig som också är såååå INTRESSANT inte. Sen får vi se vad som händer med mitt vackra liv.

  • Är det något nytt jag bör berätta? jaaa.. Jag tror jag har fått några nya favvo låtar <3 : September- Vem ska jag tro på, Hans Zimmer- This land, John Powell- Make up kisses och sis kiss, Coldplay- Paradise.
Nu ska jag kanske spela lite WOW. HEJDÅ <3

Possposs/Julia

P.s William, om du läser det här blogginlägget... Då hoppas jag du läser det här. Sätt på Sis kiss med John Powell.

Jag älskar dig William och jag kommer alltid göra det. Jag är dum nog och tittar på bilder av dig just nu när jag lyssnar på den här låten. Det känns som att du är borta även om du inte är det. Mina känslor är så starka för dig  och jag älskar ditt sätt att uttrycka dig på. Det är nog det bästa med hela dig. Du använder dig av dina händer när du pratar och du ler som en ängel. Du uttrycker dig också genom gitarren. Du och gitarren blir ett när du spelar på den och speciellt när du spelar en egen sång.
Jag vet att jag kanske låter lite dum när jag säger sluta spela eller något liknande.. Men det är för att jag kanske vill krama dig och känna att du är min!
Jag älskar dig och du betyder mycket mer än den här lillla texten!!!!!!
I can prove it!

Puss och kram älskling Jag älskar DIG! <3




Jag är så härlig

Jag bryr mig inte riktigt om jag skriver fel utan jag kör bara på! JAG SKÄMS INTE ÖVER ATT JAG ÄR JULIA. Jag är ja och för det är ja gla.. Okej det rimmade inte eller.. Okej Emma N fick korrigera lite pt mig för jag skrev lite fult innan.. Jag är jag för det är jag gla.. ( DET RIMMADE INTE ) Haha.. Jag är inte så dum som folk kanske tror..
  • Nej men jag tror jag ska börja skriva hej min bloggf komplisar. ;)
  • Vet ni vad???? I morgon har vi bara en lektion.. EN LEKTION. Skönt, efter det ska jag och patricia hem till mig eller hem till henne och börja planera våran lilla fina film som ska bli seriös!
  • HEJ DÅ! KRAM
Poss poss

vilket inlägg !

Hejsan mina bloggkolpilisar! jag skriver på willes mobil så det är därför det blir fail. Jag tankte bara säga att det var kul attbdet var så många som tittade in på min blogf idag även om jagbskev att det var ett ganska trakigt inlägg ;) Nuska swillan om jag lägga oss. Haha vadnkul det blevbnar jag skrev på mobilen det blvbhel hel knappt. men jag skiter i att fixa det. Poss ochnhaj leverpastaj. poss pos

Picture

Jag har NATUR nu! Det är lite roligt, vi snackar om hälsan och hur man ska sköta den. Vi är allt en skön klass med massa humor.
Jag är done med mitt arbete så jag har inte så mycket och göra men snart förstår jag väll att det kommmer MER. Just det, Pappi fyllde år igår. Trevligt värre. Ja det blev lite släckt middag hemma. Pappas kompisar kom och deras barn. Det var jätte mysigt och roligt!
  • Idag ska jag fäktas. Jag säger bara, nu ska jag bli hurtig. Hälsa är viktigt för när man är över 70år så kan man bryta benen bara man trampar snett om man inte har haft en bra hälsa som ung ;)
  • Jag tror inte jag får citera en person i från klassen, men det personen sa var så kul att jag nästan var tvungen att lägga mig på golvet ( precis som alla andra i klassen )! I LOVE IT! :D
Poss poss :D

Martin, jag och Fanny

Det var fullrulle i helgen! Jag var med Björn, Martin, Fanny, Wille och Patricia! :)
Allt har varit jätte bra. Jag älskar att umgås med mina vänner.
Vad ska jag skriva om idag.. Jag har spelat massor med musik och skrattat! Jag älskar att skratta!
Nu ska jag kolla på TV med mamma och pappa och snacka i telefon med syrene!
Ps: Jag var med Fridag förut det var jätte kul! :D Vi var ute och gick, vi gick jätte långt! :)
...........................................................................................................................
Poss poss// Julia!



INGEN BILD IDAG

Jag älskar verkligen Grey's anatomy!!! Idag är det dubbel avsnitt och jag är så lycklig! :D
Jag har redan gråtit två ggr under första avsnittet! Jag undrar om jag kommer att börja gråta igen? Det är så hemskt men ändå så vackert.. Programmet alltså!

Jag kan verkligen sätta in ig i situationerna. Nu låter jag barnslig och "tjejig" men jag står upp för det! I love Grey's anatomy! <3

Nu ska jag vila!

Poss poss// Julia


Min söta underbara lilla vän <3

Idag tänkte jag intervjua T.....! Hon är en jätte söt liten/stor tjej! :) Hon är fantastiskt söt och fin! Hon är nämligen W's brors dotter.
Nu kommer de fina frågorna
Prinsessa eller Prins?- *TYSTNAD* Efter lång tid så svarar hon, prinsessa!
Godis eller grönsaker?- hmm.. Både och!
Salt eller sött?- Sött godis
Är du en glad tjej?- Hon nickar (JA)
Vad har du för favorit band?- Jag vet inte, ( wille tillägger- Favorit artist? ) - Eric Saade
Vem är bäst, Julia eller William?- BÅDA!! ( HON ÄR SÅÅÅÅ SÖT!!!! <3)
Vill du gå på bio-kväll med mig, Syrene, Wille, Jonte och Dogge?- Hon nickar igen så sött! (Ja)
Vad är din favorti aktivitet?- hmm... Jag gillar att bada, jag är bra på att bada! ( Wille: Bada är jätte kul, ah julia, så skriver du upp vad jag sa. )

Är du bäst eller är du BÄST?- Haha.. BÄST! <3
Åhh T är så söööt! <3
Nu ska jag T, S, William och syrene spela in en film! Sen ska jag färga håret ännu blondare! ;) JAg brukar ALDRIG färga håret annars! men nu... Nu ska jag färga mitt hår jätte blondt eftersom att solen inte har lyst på mitt hår och blekt det! :/
Bye bye <3// JULIA!
Det här är min WOW GUBBE

Samhällsekonomi

Det här kanske är min grej? jag kanske borde sattsa på ekonomi? Nej fy! Nej fy vad hemskt! Okej jag skämtade lite. Nej asså, jag fattar vad hur man ska tänka och hur man gör. Det verkar så tråkigt! Skulle hellre vilja bli musiker, modell, lärare eller konstnär liksom!
  • Nu har jag snackat om min karriär flera gånger här på bloggen! Det är kanske lite kontigt, men då kanske ni blir inspirerade av mig!
  • Just nu lyssnar jag på James Morrison- I won't let you go på SPOTIFY! Så himla bra!
  • Nu ska Philip ha hjälp så jag får hjälpa honom! :D
ps Nu lyssnar jag på Wouldn't it be nice - The beach boys ( SÅ BRA )
Poss poss// julia  ( jag har tagit bilden )

Flower power

Nu sitter jag i min sköna, fina, grå, härliga soffa! Wille tränar som fasiken för att göra sina armmuskler ännu större! ;) Han ska nämligen bli Biff! ( Inte mat-biff ) haha!
  • Hur skulle Wille beskriva min blogg?? : Hmmmmmmmmm. ehhh... En bogg som piggar upp dagen. Kanske. Jaaai.. fast inte en bogg utan en blogg. Ha.
  • Igår var jag med Wille hela dagen, jag spelade world of warcraft ( WOW!!! IS THE SHIT) Ah, sen kom syrene då skulle jag, Wille, Syrene och Jonte se In time! Jag kan säga att det var en riktigt bra film. Jag inte riktigt beskriva hur bra den var men den får 8/10 stjärnor eller vad ni kallar det!
Just det! jag skulle lägga ut några bilder på mig, Fanny och martin  här om dagen. Men tyvärr fanny och Martin jag ORKAR INTE. Vi kanske kan ta nya fina bilder på oss till veckan? Ja va bra :D
I morgon är det skolan.. JAG HAR INTE VARIT I SKOLAN PÅ EN VECKA FÖR VI HAR HAFT SPORT LOV! men har jag sportat?! NEJ eller.. jag har cyklat och gått väldigt mycket.. men jag har INTE sportat! ( CAPSLOCK ) MOHAHAHAHAHA:
Dåligt.
Hej.
Nej!
Nu ska jag försöka rädda min skoldator som har dött.. Hårdisken har pajjat!
Poss poss// julia

MEN HALLÅ

Jag har fortfarande inte laggt upp några utav bilderna! ;) Haha!
Dum jag är då!
Igår var jag med Fanny och Martin. Jag skrev igår att jag hellre skulle vilja vara ute än att kolla på film! Jag ¨ångrade mig! Det var för kallt, så vi var på stan och sedan åkte vi hem till Martin och kollade på tre filmer! Vi hade jätte mysigt och vi åt pizza drack dricka och åt godis :D! Sen drog jag och Fanny till stan kl åtta eller nått, då mötte vi upp Jan! Vi gick på prommenad, sedan gick vi till hans lägenhet och snackade, skämtade och skrattade! :D
Idag har jag och William sprungit på isen här där Wille bor! Det gick nästan hål! :O JAG ÄR INTE TJOCK! MEN den gjorde det i alla fall! ;)
Men här ska ni få se en bild i från när jag var med Sara!
Nu ska jag kolla på när Wille ska träna med hantlarna! ;)
POSS POSS// JULIA

FANNY, MARTIN OCH JULIA!!!!

Idag ska jag täffa ett par sköna människor! Jag ska näligen va med Fanny och Martin på stan. Vi ska fika, mysa och kanske kolla på film! ( MEN HALLÅ, DET ÄR FINT VÄDER, VI BORDE VARA UTE) Men så tänker inte de! ;)
  • Jag har så ont i huvudet, ont aj, gaaah.. blää.. ah lite sånn känsla, inte bra inte. Så nu ska jag dricka vatten!
  • Just det, Mamma och jag håller på att baka makaronger! Jätte fina makaronger! Gröna=Kiwi, Gula=Passionsfrukt och Rosa=Hallon! Momms<3
  • Jag tänkte inte planera fööör mycket idag, jag kollade nämligen på den där damen MAllo eller vad hon heter ( god morgon tv grejset) Japp då var det psykolog där som sa att man inte skulle ha checka av listor eller vad man kallar dem, för i slutet av dagen blir man bara irriterad om man har två grejer kvar att göra som man inte orkar.. SÅÅÅÅ nu är det slut med sånna listor!
Igår var jag med Sara, vi hade underbart skoj, jag skulle försöka lägga in dem på datorn ( Jag lyckades med det) Men sen när jag skulle få in dem på facebook misslyckades jag! Det tog jätte lång tid för de fina bilderna att ladda upp! Men that's life!
När jag väl får in dem ordentligt på datorn kan jag lägga upp bilderna! OCH NEJ Wille och Patricia är inte klara med headern eller vad man säger! Sorry! Den kommer bli klar någon dag!!
  • Men i alla fall, jag hade jätte trevligt med Sara i går! :)
Nu drar jag snart till stan på nya äventyr! :)
Poss poss <3// Julia

Yoooo

Patricia och jag hade jätte kul igår, vi snackade som bara som bara den som glömde nästa bort att göra i ordning mig. Men tillslut blev vi båda klara inför fotona! :)
Tack Patricia för en jätte rolig dag! :D
Idag ska jag som sagt va med Sara, vi ska träffas på torget och ta massor med bilder! Jag hoppas min kamera är laddad för nu ska jag ta massor med fina bilder på Sara/ Naturen och mig själv!!
Dagens inspiration är: The human face in the nature.
Jag tror jag ska bli konstnär, modell och jobba som lärare i gympa och i historia. Sedan ska jag forsätta att extraknäcka i kyrkan och som fäktningslärare för det är jätte kul! :D
Just nu är jag lite trött, jag orkar knappt tänka, fast ändå skriver jag... Jag kanske är för seg för att reagera! haha ;) Stört ;)
  • Nu ska jag klä mig, tvätta hårt om jag orkar, äta, sminka mig och sedan ta bussen till stan för att möta Sarisa ;) ( SARA) :D
  • Sen har jag för mig att jag ska hinna med något mer... Måla naglarna? Nej det var inte det... Well now I have to get ready.
poss poss <3