Bio två gånger under två dagar

I fredags var jag på bio med wille och sebbe. Vi såg på Hunger Games, den var riktigt bra måste jag säga. Jag är en tjej som älska filmer med drama, action, kärlek, skräck och filmer med gåtor. Nu låter jag säkert som vilken tjej som helst. Men jag är speciell och igår såg jag This meens war fridurfen och wille<3 Det var en jätte bra film med mycketbhumor. Jaaaaa jag skriver på mobilen så det går åt skogen...... ;) Jag kan säga att det var jätte kul att va med frida och wille igår. Frida och jag höll på att dö av skratt på bion när de drog ett skämt!! Hahahhaa!! det ar bara jag och frida och kanske wille som vet vilket skämt jag menade!! ;) ;hhaha possposs

Elias 17 år

  • Igår fyllde min vän Elias år. Jag har känt honom sedan jag var ca 7 år gammal. Han är en fin kille med humor och det mesta.

    Energisk
    Lång
    Idérik
    Allsidig
    Successful

  • Elias och jag har gjort massor med saker tillsammans, vi har gjort mer än två hela teatrar tillsammans. Vi har sjungit tillsammans inför ca 30 personer flera gången. Vi har sjungit allt från ABBA till Hej hej Monica.

 

  • Jag glömmer aldrig vårat lilla gäng som bestod av Ankan/anden, Magnum-glassen, Osten och sedan kommer jag inte ihåg vad det var för namn A hade.

  • Nu tänkte jag lägga upp en tuff bild på Elias när an var liten och när nu när han har blivit lite äldre! HAN ÄR SÅ COOL!


Jag hoppas du hade en bra dag vännen, vi ses säkert snart. Säg bara till när du har tid!
Sedan vill jag tacka för att det var lite du som ville att jag skulle starta upp en blogg. JA jag vet att du tycker att det är svårt att läsa min blogg när jag skriver... men det är lite så jag är! ;)

KRAM!!



Modell imorgon

  • Imorgon ska jag stå modell. Det var ganska länge sedan jag stod modell sist. Det här kommer bli jätte kul.
    Anna ska ta några bilder till ett projektarbete ( tror jag ). Det jag som lite inspiriationen var ganska udda, udda på ett bra sätt. Det här kommer bli riktigt unikt.
    ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
  • Idag har jag varit på 50 års kalas! Det var riktigt kul. Det var en stor fest med mycket skratt och glädje. Tackar tackar för det<3
  • Sedan har jag varit hurtig, jag har nämligen varit ute och sprungit ca 2 km. Det är inte dåligt för att var jag. Jag har inte varit så hurtig sedan i somras tror jag.... haha! Duktiga Julia!

************************************************************************************************
Dagens låt Young blood- The naked and famous

Dagens citat: Nu skålar vi ( och jag skyndar mig och hälla upp ett glas loka fort som bara den under grattis sången för att sedan andas ut för att ta en klunk loka!) *moooms såå gött!*


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

GLaD PåSk, jag har glömt att säga det.. men nu sa  jag det!

POSS POSS


Jag sa att jag inte skulle lägga mig sent!

Waow, jag lyckades verkligen med det jag sa att jag skulle göra till en viss del. Men jag sover inte. Varför sover jag inte? Jo för att allt kronglar.. men så kan det vara.. "Sånt är livet, ja sånt är livet". Det är sant.
Jag är lite besviken på att jag inte sover nu. Jag är så himla trötter.
  • Lite kaffe kanske skulle funka?
  • Något mer jag borde berätta? JA jag köpte en fin röd/vit tröja! :)
POSS POSS!

Jag glittrar

Okej, idag blev jag tvingad att skriva.Nathalie är den skyldige. Hon vill säkert att jag ska blogga för att hon tycker att min blogg är BÄST. Så Björn du har fel.... Det är inte knäppa katter som hoppar på tangent bordet som får upp min blogg... Om inte söta Nathalie är en knäpp... Vilket jag vet att hon inte är.
  • Jag har Psykologi lektion nu. Jag är klar med frågorna, men min lärare vill inte titta igenom och rätta. Egentligen är han jätte snäll och vill hjälpa men I gues att han rättar min fina text sen?!
  • Idag åt jag en jätte god kycklingsallad. Den var delikat. Jag hade fint sällskap, Emma och Philip(é).
  • Dagen låt är.... en låt jag hittade precis nu som jag inte tyckte var så jätte bra.. Men den funkar. Den heter 1,000 Rackel Platten.

Sofia och Nathalie frågade mig precis, hur mitt liv skulle se ut om jag var en get?: Jag hade varit en väldigt jätte fin get med fin päls som var mjuk. Folk skulle vilja ha mig som ett husdjur innomhus eftersom att jag hade varit så lugn och snäll. Mina ögon hade varit jätte coola och fina. Det är inte så att jag skryter över att jag hade varit en så häffig get som ingen skulle döda... Men det är sant. Jag hade varit en get som hade ahft känslor och jag hade ätit god mat osv.
Nu har jag svarat på er fråga!

Stranger- Katie Costello är en väldigt udda men bra låt! :D
Idag ska jag kanske vara med en kompis och sedan ska jag hem och plugga.. Sedan ska jag gå och lägga mig för jag tror inte jag orkar vara uppe sent i natt. JA... jag vet att det är lov men jag orkar inte lägga mig sent för det ;)
KRAM!!!
POSS// Julia

Låt-tips från the pro!

Nu ska jag visa er lite fina låtar som jag brukar lyssna på eller på lite mindre bra låtar som jag inte brukar lyssna på! Men allt är bra! :D
Julias I dont know lista
Julias I dont know lista
Jag tror jag har gjort rätt nu?! Det märker ni?
When A Heart breaks- Ben Rector ( JÄTTE BRA)
One- Chris Sligh ( OCKSÅ VÄLDIGT BRA)
Hesitate- Steve Moakler
The daylight- Andrew Belle
Sky's still blue- Andrew Belle
Make It without you- Andrew Belle
Oh my stars- Andrew Belle
The A Team- Ed Sheeran
Not even Human- Angel Taylor
De här låtarna är riktigt bra! Lyssna på dessa! :) och på min spotify lista ( OM det nu är rätt!?)
KRAM!