Svenskan flyter!

  • Nu har vi SVENSKA här på klara skolan.. Det går åt skogen.. Eller nej inte riktigt. Vi blev klara nu... hehe.. Det sög. Men man gör alltid det bästa av situationen!
  • MVH// Julia Magnusson

Nu blev det Kvälla!



Nathalie och Sofia

  • Jag har riktigt sköna klasskompisar, de som sticker ut Nathalie och Sofia. De har sååååå skön humor. De pratar lika snabbt som en hund skälle.. Jag vet, det låter konstigt. Men om jag förklara så här då, ni vet hur snabbt åskan slår ned va? Ja så snabbt pratar de och de hinner säga ungefär 20 ord på 2 sec. Men man hinner med, de är så sköna. Deras skratt kan pigga upp hela dagen! De gör en så glad hela tiden! Förra veckan när vi såg på The Notebook började Nathalie gråta, sedan slutade hon men sen började hon gråta igen och skratta samtidigt! Det var såååå kul, men jag tyckte faktiskt lite synd om henne!
  • Nathalie ska bli PETER PAN när hon blir gammal eller oj.. jag menar inte gammal.. Hon ska bli peter pan när hon blir ung.. Det sa hon nu! Haha!
  • Sofia sitter och snackar med sköna Philip som också går i min klass! Sofia har en koversation med Philip.. Philip bara nickar och låtsas som om han förstår! ;) Hihi!
  • Så söta.. Shit nu skrek Sofia- NÄR BÖRJAR JULKLAENDERN! Haha..
  • Ja.. Detta var kul, nu ska jag försöka hålla igång mitt bloggande! :D

Udda dag

Hej,
detta är Wille som tänkte berätta om vad jag har gjort idag!
IDAG! Har jag... spelat och sjungit med kompisar! (Tummen upp)
Jag har även gått och fått ont i halsen... men men... shit the same! Jag klarar mig! =D
Just nu (19:40) får jag massage av min söta flickvän! =D
btw.. hon rapade mig i örat först... så det jämnar väl ut sig =)
Tack för min dag!
Dagens ord: Jämfota hopp!
Julia: Ja, det var ett udda inlägg william. jag har aldrig varit med om maken! hoppa jämnfota också?
oj oj oj... Det är inte lätt inte, att låta ens pojkvän skriva på sin blogg. Man kollar och kollar så att han
inte göra fel! =D Även om jag själv gör 100 fel!
Ja, det var ju trevligt!
Nu tänkte jag och william kolla på Svärföräldrar från helvetet, fast det börjar inte än.
Jag ska väl fortsätta massera även om mina händer är röda! Eller vad tycker du William?
William: Det gör du precis som du vill!
Julia: Ska jag tro på det du säger eller? ;) Men nu ska inte jag fortsätta babbla om min Måndag utan nu ska jag slappna av och tänka på något annat än bloggen! hehehe!
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Sjunga! Lallaaallaaaa!

Den 1 December ska jag och ett band sjunga "We are the world"..We are the world, we are the childer.. we are the... okej jag ska sluta. Ni fattar ändå inte.. okej det kanske ni gör. Wille är sååå duktig på att spela gitarr.
*(HAPPY FACE)*Nu ska vi sjunga "All I need is you".
Det är väldigt konstiga låtar vi ska sjunga på en Aids mässan. Vi ska även sjunga "Eye of the tiger". Vist, det är härliga låtar, men det är inte så passande. We are the world är en jätte fin låt, en till låt som vore passande är QUEEN-"BohemianRhapsody". Men det är inte jag som bestämmer. Men nu borde jag vara med och sjunga, fast ah.. Nu ska vi få det att låta bra. Just nu låter det sådär..;) Haha!
Nästa gång ska jag låta William skriva, han är lite roligare. Nu ska andra börja skriva på min blogg. Så fort de skriver  blir alltid mina meningar så "BLONDA" Ni kanske såg här om dan.. ;) Haha!
Elias tyckte att jag skulle vara lite mer peronlig.. Och vara som jag är i verkligheten! ;) haha.. Nja.. Det vore nog inte så bra eftersom jag är så öppen! Jag snackar om allt och det är inte alltid så bra! ;)
Jag kanske skriver lite ikväll!
KRAMISARIFRÅNMIGHEJDÅ!!!

TV

Jag har precis sett "Allt för Sverige", jag tycker verkligen om den serien. De verkar så glada och positiva hela tiden. Och nu ska jag kolla på raka motsaten till Allt för Sverige, nämligen.... (trum ljud)!!! -THE WALKING DEAD-. Jag brukar alltid kolla på det tillsammans med brorsan eftersom jag egentligen är livrädd för zombies. (Shit jag blir alltid lika rädd när jag lyssnar på introt.)
Nu ska jag gå och hämta en grapefrukt för jag blev j*kligt sugen när pappa frågade om jag ville ha en.
*MUMMS*
Ja.. jag är inte så bra på att skriva blogginlägg ännu! Men jag lovar, det kommer bli bättre.. Hoppas jag.. Men ah. Det tror jag! Det vore bra att få några tips om vad man skulle prata om.
Jag kommer att skriva om saker som poppar upp i mitt huvud, det kommer bli både SVENGELSKA och lite annorlunda stavning eftersom att jag är ifrån en stad där man pratar lite konstigt..!
Nu ska jag kolla på TV! Bye bye! Have a nice day tomorrow! I'll miss you all! ;)

//Julia

Radio JULIA

HEJSAN! Nu sitter här och äter Jul godis från IKEA.. Jag vet.. DET ÄR INTE JUL! Men det är så gott. Idag har jag jobbat i kyrkan. Jag jobbar som radioteckniker, så man kan höra mig då och då på 92.2 MHZ.
Jag tänkte snacka lite om min modell kariär, jag har stått modell för 3 personer och gått modell på mitticity 1 gång sedan har jag även varit med och gått på bröllpsmässan åt KLEMNERS STUDIO. Jag kan lägga upp några bilder och videos så att ni kan få se.
Shit vad kul det var igår, Wille var lite dryg när han skrev åt mig igår. Ni kanske märkte det? Vi spelade in en video och Philip är så duktig skådespelare! Han hade det roligaste manuset!
Celine- Varför söker ni en sångare.
Philip- Jo... vår sångare var med om en kylskåpsolycka.... Kylskåpet bara... mm.. ja... Föll över honom ( philip viftar med handen och visar exakt hur det föll).
Celine- Jaså, ajdå.. Det var inte så trevligt. Men varför heter bandet I love Thailand?
Philip- Jag var nämligen i Thailand och hämtade min fru.. Hon är väldigt bra. Men det var så vi kom på bandnamnet.
Okej jag vet det var väldigt irroniskt och vi menar verkligen INGET illa om någon tar illaupp!
Nu ska jag vila! hejdå.. Det här var ett tråkigt inlägg ;) haha!

HHHEEEEJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! //Wille (the cool guy)

Hej! Detta är... någon =D
PS: Det är INTE wille.
Nu är det kväll och jag känner mig lite trött, MEN! Det är fortfarande folk kvar i huset! =(
Men! Jag klarar mig.... (typ) men egentligen... vill jag att dom ska dra...
För jag pallar verkligen inte!! ÅÅÅHHHH!!!!! Gå någon gång bara!!!!! =(=(=(
RÄDDA MIG NÅGON!!!
Jag skämta bara... (lol, nooot)
Om de läser det här inlägget kanske de blir ledsna... men jag menar det inte... Jag är så glad...
William tänkte svara på Elias fråga om hur det är att leva med Julia... och låt Wille svara,
Det gör jag inte //Wille
Synd... Det var ju livet //Julia
men jag tror wille skämtar men man vet inte och jag lovar att jag inte pratar med mig själv... jag pratar med william... och Elias Det är min blogg! SLutar WIlliam!!! =D William!//William //Julia //William //Julia
Okej... Hejdå godnatt! (J*VLA PUNKTER DU GÖR Wille!), Sluta skriva åt mig... (Och så gör jag det :pPPPpPP //WIlle)
HEj då! =D

Hola!

Jag och lille ELIAS som igentligen är längre än mig.. jaja.. Han, jag och min kära pöjkvän Wille ska göra en MOVIE! Den kanske kommer att finnas här om några år.. eller i morgon. Trevligt. Eller? Ja. Snart kommer det fler. Jag kan börja räkna.. Torsten, måretn, greger, georg.. okej jag skämta... Elias, Celine, Martin, Björn och Philip! YEAY. Nu får ni ha det så bra för det ska jag ha. HEJDÅ 

Välkommen till min nya blogg!